lørdag 10. oktober 2009

Travel uke

Har vært en litt travel uke denne uka. Mye ting og tang, men vi har nå fått osa oss masse alle sammen også. :)
Torsdag dro Kristian tidlig hjem fra jobb for å hente hundene. Han skulle til øyelegen i Tønsberg så da dro vi tidlig alle sammen, for å dra til mamma og pappa etterpå.
Mens han var inne hos øylegen, tok jeg med Bajas en liten tur opp på slottsfjellet. Var bare et kvarters tur, men han trengte en liten luftings, også er det jo litt koselig å gå med en og en noen ganger.
Koselig på besøk, de er jo noen energiklumper så man kan få fnatt noen ganger, men de fikk iallefall kosa seg med leker ute. Endelig har Lita skjønt SKIKKELIG åssen man skal leke! Hun er jo veeeldig opptatt med Bajas, men nå dreit hu i ham, og lekte med leka, den var henne, og hu skulle sitte fast i den uansett hehe! Lille snåling altså! Får prøve å knipse litt bilder av hu i action haha!

Fredag var det tid for HELG! deilig det, vi tok en liten kjøretur, og fant et jorde de kunne løpe rundt på. De kosa seg fælt, og Lita tar seg ipp fryktelig, hun er utrolig kjapp, og tar igjen Bajas på null og ingenting, utrolig kjapp og spenstig hun har blitt i det siste altså!
Fant ut det ble ganske så sent å lage middag, så vi kjøpte mat på macdonalds i Larvik. Det er jo "sådær".. Men greit en gang i mellom! :)

Idag har jeg sovi helt til klokka ti. Kristian dro klokka syv, slapp ut hundene på do først, så de kunne sove videre. Da kom Lita opp i senga, for da kom hun ikke til å tisse de få timene hun skulle sove. Så da var stakkar Kristian på jobb, jeg sov med to små engler :)

Senere skal vi ut å handle bursdagsgave hvis vi rekker, lekebutikken tror jeg stenger ganske tidlig på lørdager, så er ikke sikkert vi rekker det.. Hvis ikke blir det nok å dra ut med hundene. Hvis ikke det er blitt mørkt først får jeg prøve å ha med kamera, er så fint vær! (Enn så lenge ialefall!) :D

Imorgen blir det bursdagsfeiring for Trym! :D

Håper dere har en fabelaktig helg!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar