lørdag 3. oktober 2009

Shopping, rydding, spising, soving!

Idag våkna vi ganske seint, og vi lå og dro oss under dyna en god stund også. Det var iiiiskaldt i huset, så det frista ikke veldig mye å stå opp.. Men opp kom vi oss til slutt, og ut i bilen og kjøre avgårde til Revetal. Det er jo ikke så mye å ta seg til på en sånn trist og grå dag, så da besøkte vi heller Meny-butikken der nede. Den er bare så fantastisk, anbefaler alle å dra opp dit en tur! Der har de virkelig alt, utrolig stort utvalg, en kjempefin ferskvaredisk og til og med kokebøker man kan titte i mens man tar seg en kopp kaffe hehe! Endte opp med å bruke 1000 (!) kroner, og da handla vi ikke for hele uka for å si det sånn! Jaja ikke i det heeelt økonomiske hjørnet idag, men pytt pytt :D Å dra dit på lørdags-formmidagen var vel heller ikke noe sjakktrekk.. Det var utrolig mange mennesker der!! Men skal si det blei en sabla god frokost med utrolig god salat, og yoghurt. Kristian fikk kjøpt seg en ribbebit han kunne knaske i seg også hehe :) Lite til hundene da, men det ble noen vanlige godbiter på de også! Synd vi ikke fant noen dyrebutikk der!



Etterpå var det å fly over til plantebutikken rett ovenfor, og der fant vi noen morsomme planter! Kjøpte en som ligner på noen hengende stor druer, men som ikke er det. Vanskelig å forklare, men den var morsom.

Etter det dro vi en tur på Rema for å kjøpe kyllingfileter. De er så mye bedre de de har der, enn de vanlige Prior-pakkene. Mye mindre "guffe" på de, og mye lettere da å skjære opp for en som er litt over-kresen på blod og gørr i mat! Der hadde de jo kjære Tropo også, så jøpte en six-pack med de! Åh minner den brusen der altså, fra jeg var liten :) Lenge siden jeg har smakt den nå!


Ser ut som jeg har mixa meg en drink haha! men det er bare Tropo :)




Vel dette er hva vi skal ha til middag idag! Enchiladas! Aldri smakt før, men synes det så og hørtes ganske så godt ut, så skal bli spennende å se. Noen andre som har laget det?


Er litt koselig med innedager synes jeg, tenne masse stearinlys, og helst skulle vi fyrt i vedovnen også, men nå er det såpass varmt her at vi får ha dte tilgode :) Åh litt deilig med en slappe av dag også! Imorgen raser det kanskje avgårde til Oslo på rasegruppemøte. Snille Silje plukker meg kanskje opp langs veien :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar