Ja idag har vi hatt Gulasj til middag.
Her kommer oppskriften vi har fulgt:
4 porsj:
600 g oksekjøtt
3 poteter
2 løk
1 paprika
1 båt hvitløk
1-2 ss olje
3 ss tomatpurè
1 l buljong
1/2 purre
2 ts paprikapulver
1 ts oregano
1/2 ts pepper
Skjør kjøttet i terninger, ca 3x3 cm, og paprikaen i strimler. Skjør poteter og løk i ternngeer og purre i ringer.
Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.
Rør i tomatpurè og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke i ca 15 minutter. Smak til med krydder.
(Hentet fra opplysningskontoret for kjøtt-heftet)
Det ble ganske så godt! Kan anbefales med hvitløksbaguetter ved siden av, eller evt annet godt brød/rundstykker.
Smaskens, og jeg liker vel å tro at det er sunt også :D Bon Apetitt!
lørdag 24. oktober 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar