lørdag 24. oktober 2009

Gulasj

Ja idag har vi hatt Gulasj til middag.

Her kommer oppskriften vi har fulgt:

4 porsj:

600 g oksekjøtt
3 poteter
2 løk
1 paprika
1 båt hvitløk
1-2 ss olje
3 ss tomatpurè
1 l buljong
1/2 purre
2 ts paprikapulver
1 ts oregano
1/2 ts pepper

Skjør kjøttet i terninger, ca 3x3 cm, og paprikaen i strimler. Skjør poteter og løk i ternngeer og purre i ringer.
Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett.
Rør i tomatpurè og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke i ca 15 minutter. Smak til med krydder.


(Hentet fra opplysningskontoret for kjøtt-heftet)

Det ble ganske så godt! Kan anbefales med hvitløksbaguetter ved siden av, eller evt annet godt brød/rundstykker.

Smaskens, og jeg liker vel å tro at det er sunt også :D Bon Apetitt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar