søndag 27. september 2009

Mye som skjer!

Nå om dagene er det et fantastisk flott høstvær, og vi må ut å gå tur! Vi har vært å utforsket litt i Holmestrand, og faktisk kunne konkludere at det KAN være ganske koselig her, bare man vet hvor man skal gå :) Onsdag var vi ute på tur her, og det var jo så flott, var nede i Bassengparken og gikk en liten runde, og det var utrolig koselig der, når det var så flott vær! Her må vi dra igjen! Skal prøve å drasse med kamera neste gang ;)

Hundene har både fått være ute på staffetreff både på torsdag, fredag og lørdag, så de er strålende fornøyde!
Torsdag var det på vei opp til Svarstad etter jobb, med begge hundene for å dra på treff hos oppdretteren til Lita, og det var utrolig koselig! Mange flotte hunder, med veldig hyggelige eiere, gjorde det utrolig koselig! Lita er jo sangstjernen selv, og "gaula" utover hele lågendalen! Hehe man må jo bare le, men an blir jo så flau at man kunne synki ned i bakken!!!
Fikk ikke tatt noen bilder dessverre, for glupingen meg, hadde jo glemt å lade batteriet til kameraet! Alt man skal huske når man har et par hunder altså, jeg klarer alltid å glemme både det ene og det andre :)

Fredag er staffetur-i-Tønsberg-dag! Det er alltid like koselig, men ikke alltid vi får surret oss til å dra, men nå pakka vi bilen igjen, og ratta avgårde! Veldig koselig å se alle igjen, er noen nye, og kjente fjes, og noen jeg ikke er helt sikker på om er nye eller ikke.. Hehe, jeg har hukommelse som en gullfisk! Vi gikk et lite stykke, og Bajas og Lita så seg nok fornøyde med at det ikke ble en milelang tur, for de var nok ganske så slitne fra dagen før! Begge lå bak i buret i bilen og sov sammen! Finnes det noe nydeligere...? Man må bare ha to!! (eller fem..??)

Lørdag var det tid for staffetreff hos oppdretteren til Lita igjen, og denne gang ble det å gå over et jorde, og vi kom ikke så mye lenger, så vi satte oss rett og slett ned der, og lot de som ville fly løs, fly løse. Lita og storesøster Kira skulle leke med Bajas, og Bajas elsker det jo! Han er en skikkelig flink storebror og "onkel" :) Han elsker sånne små søte jenter å leke med! Verre med store gutter.. :S

Jeg tok litt bilder fra gårsdagen, og det ble noen ålreite bilder av hundene i sola, det er flott å ta bilder på denne årstiden da sola begynner å bli litt lavere, og lyset blir "varmere". Nå begynner jo fargene ute så smått å bli ganske flotte. Jeg er egentlig veldig glad i alle årstidene vi har her i landet! På hver sin måte er de ganske spesielle, og de har sine positive sider alle sammen. :)

Skal prøve å legge ut noen bilder fra gårsdagen, men siden dette er første innlegg, så er jeg litt ny oppi dette her, så ha tålmodighet! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar