lørdag 21. november 2009

Endelig litt shopping på oss også! :)

Vi er vel ikke blant de mest shoppe-gale menneskene, men det hender vi glimter til, og i dag var min dag hehe. Vi har kjøpt litt småtteri her og der i det siste, for nå er det både halv skatt på min lønning, og Kristian sin overtids-lønning. Idag var jeg med May Linn til Oslo, og da fikk jeg brukt litt penger ugjen da :) Fikk handlet en kjole. Helt enkel og svart, men veldig fin synes jeg. Litt usikker enda på om den er så voldsomt fin på meg, jeg er jo ingen supermodell, men jeg likte den godt. Den var ganske dyr, og jeg var ikke hundre prosent sikker akkurat på om jeg skulle kjøpe den, men det endte nå sånn, og jeg tror nok den blir fin på julebordet. Mangler bare sko og veske, samt litt smykker nå da hehe. Dyrt skal det tydeligvis bli med denne julestria. Men er litt moro å unne seg litt en gang imellom også!

Er nå ferdig med tre julegaver. Skulle gjerne vært ferdig med flere, men ble ikke noe julegaveshopping idag, men bare shopping til meg selv hehe. Kjøpte også en genser, og en bukse. Så da fikk jeg endelig litt mer klær.
V holder på å planlegge oppussing av det ene rommet vårt i annen etasje, og dermed har vi jo også ryddet litt, jeg har hivd MASSE klær så nå må det virkelig fylles litt opp på nytt! Mangler utrolig mye, så det blir nok litt mer shopping fremover.. :S Hadde jeg funnet mye fint hadde det vært mye lettere. Så kunne jeg shoppet masse på en gang, men jeg synes det er utrolig mye sære klær og sko nå om dagen. Det er jo litt ålreit å kjøpe klær og sko som passer kroppen, stilen og farger som man kler best, og tights/leggings/superslim bukser samt mye grått, svart og beige gjør at jeg ser ut som en blass og bleik hvalross. Ankel sko-og støvletter passer de som har lange slanke ben, de kler IKKE de korte bena mine. Superhøye goth-porn-sko, er virkelig så langt fra min stil. Nei jeg får nok bare lete meg igjennom til jeg finner de få tingne jeg liker. Ja jeg er sær :D

Stakkar Kristian er skikkelig syk idag. Vondt i hodet, feber, og forkjøla. Håper det bare er vanlig forkjølelse og ikke svineriet da. Han har jo blitt vaksinert, men det er jo bare ca 2 uker siden minns jeg.. Jaja, stakkar.. :( Godt han hadde selskap av Bajas da. Nå blir det å være hjemme i helga tenker jeg :)

Legger forresten ved bilde av kjolen jeg kjøpte. Noen tips om hva slags tilbehør og sko jeg kan ha? En svart kjole gir jo mange muligheter :)

GOD HELG VIDERE :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar